Over Kerstwerk

Waar komt dat kerstgevoel nou vandaan?

 

De feestdagen

Natuurlijk is het idee voor Kerstwerk tijdens de kerst begonnen. In een dikke winterjas met een grof gebreide sjaal, langs mooi versierde etalages struinen en wachten in lange rijen voor de kassa om je kerstcadeaus af te rekenen. Nu verkopen wij zelf bijzondere, met de hand gemaakte, kerstdecoraties.

Je vindt in onze kerstshop verschillende sterren, sneeuwvlokken, rendieren, engelen, letters, huisjes, waxinelichthouders, kransen en nog veel meer.

Onze favoriete items uit de winkel

Wanneer de koffers weer zijn opgeruimd en de vakantie voorbij is, beginnen we weer over de gezellige feestdagen na te denken. Wie gaan we dit jaar uitnodigen? Welke gerechten zal ik dit jaar tijdens het kerstdiner serveren? Welke cadeaus zullen er voor mij onder de kerstboom liggen?

Op www.kerstwerk.nl vind je als eerste de leukste kerstidee├źn en de internationale kersttrends voor het komende jaar. Wij openen onze shop in de eerste week van september. Onze mooie accessoires zijn verkrijgbaar tot 31 december.

Wij starten het nieuwe kerstseizoen al in januari. Dan bezoeken wij de internationale kerstbeurs, Christmasworld, in Frankfurt. Het hele jaar door bezoeken wij kerstbeurzen en groothandels. Daarnaast werken wij samen met designers en vakmensen die werken met de oude ambachten. Mooie kerstbomen van hout, sterren van metaal en kerstsokken van goede kwaliteits stoffen.

Bekijk onze Kerstwerk collectie 2018