Verzenden en retourneren

Onze verzendmethoden en voorwaarden

Verzenden en retourneren

U leest de bezorg- en retourvoorwaarden die wij hanteren hieronder. Het is verstandig deze door te lezen voordat u uw bestelling plaatst.

Contactinformatie
Geef uw contact informatie (liefst ook telefoonnummer) zo volledig mogelijk aan ons door, zodat wij u tijdig kunnen bereiken.

Bezorgttijden
Sommige van onze items kent herhaalaanbieden niet. Wij zullen u tijdig via de email over de juiste bezorgtijd informeren.

Verzenden
Kerstwerk heeft zeer uiteenlopende producten. De verzendkosten zijn standaard 5 euro per zending. En besteld u voor 30 euro of meer, dan verzenden wij het gratis.
Mocht u een item sneller geleverd willen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. De meerkosten zullen aan u worden doorberekend.
Grote stukken worden niet met een reguliere bezorgdienst verstuurd. U kunt deze items ook afhalen bij ons op het Hazemeijer in Hengelo. Hiervoor dient dan wel een afspraak te worden gemaakt. U kunt dit telefonisch of per email doen. Een kopje koffie staat voor u klaar.

Niet thuis?
De grotere producten die niet per bezorgdienst , maar met speciaal vervoer geleverd worden, kennen geen herhaalaanbieding. U krijgt van te voren bericht wanneer het product geleverd wordt. Mocht u niet thuis zijn en het product dus niet geleverd kan worden is de herhaalaanbieding voor uw kosten.

Retourneren
U heeft het recht om de accessoires aan ons terug te sturen. De retourtermijn is 14 dagen. De retourkosten zijn voor uw rekening.

 

U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden: Algemene voorwaarden Kerstwerk

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.